Informatie

Informatie

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

 

 

 

 

Informatie bezoekers

 

De Militaria Beurs van Keep Them Rolling gaat open voor bezoekers om 09.00 uur en sluit om 15.00 uur. Voor 09.00 uur heeft bezoek geen zin. De handelaren zijn dan hun handel nog aan het uitpakken en u krijgt geen toegang tot de beurs.

 

Toegang € 5,-- per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).

Wij stellen het op prijs als u gepast kunt betalen. Na betaling ontvangt u een toegangsbewijs.

 

Als u tijdens de beurs spullen van of naar uw auto wilt brengen, vraag dan bij de ingang/uitgang even om een stempel. Zo voorkomt u, dat u opnieuw een entreebewijs moet kopen.

 

LET OP: Huisdieren zijn niet toegestaan op de Militaria Beurs. Roken binnen is verboden.

 

Informatie handelaren

 

Kofferbakverkopers en handelaren moeten zich vooraf inschrijven voor de Militaria Beurs van Keep Them Rolling, liefst minimaal een week van tevoren. Zie ‘Inschrijven’ op deze website.

 

Vrachtwagens en/of aanhangers als verkooppunt moeten op zaterdag 30 september 2017 tussen 13.00 en 14.00 uur op hun toegewezen plek gezet worden. Geef dit a.u.b. op bij uw inschrijving.

 

Handelaren kunnen op zaterdag 30 september 2017 van 14.00 uur tot 18:00 uur koopwaren met de auto naar hun stand brengen en hun stand inrichten (auto’s binnen alleen op zaterdagmiddag!).

Op zondag 1 oktober 2017 is de hal open voor handelaren van 07:00 uur tot 09:00 uur om koopwaren naar de stand te brengen. We verwachten dat alle stands ingericht zijn om 09.00 uur.

De laaddeuren gaan om 09.00 uur dicht.

LET OP: Op zondag1 oktober 2017 zijn motorvoertuigen in de hal niet toegestaan!

Neem daarom een steekwegen o.i.d mee om koopwaren te vervoeren.

 

Voertuigen, vrachtwagens en aanhangers van handelaren moeten achter de hal geparkeerd worden. Volg de aanwijzingen hierover op van de organisatie (herkenbaar aan gele hesjes).

LET OP: Het is niet toegestaan om op het beursterrein te overnachten.

 

Als handelaar ontvangt u voor de eerste locatie en/of marktkraam twee entreekaarten, één voor u en één voor uw medewerker. Voor elke volgende locatie/marktkraam ontvangt u een extra entreekaart, met een maximum van vijf entreekaarten. Overige medewerkers worden gezien als bezoeker en moeten een entreekaart kopen.

 

Toiletbezoek op de Militaria Beurs van Keep Them Rolling is gratis.

 

Inschrijven als handelaar/kofferbakverkoper

 

Als handelaar of kofferbakverkoper kunt u zich inschrijven onder ‘Inschrijven’ op deze website. Omdat de ruimte op de beursvloer beperkt is en verkoop buiten het gebouw strikt verboden is, verzoeken wij u dringend om in te schrijven. Alleen zo kunnen wij u een plek garanderen op de Militaria Beurs.

 

Vuilnis

 

Alle handelaren moeten hun marktkraam en/of locatie netjes en opgeruimd achterlaten aan het eind van de Militaria Beurs. Wij verwachten als organisatie, dat u al het afval en andere rommel na afloop zelf meeneemt.

Voor het achterlaten van groot/grof vuil wordt € 10,00 per kilo in rekening gebracht.

Belangrijk voor alle handelaren:

 

Voor verkoop mogen UITSLUITEND militaria, onderdelen, kleding en militaire voertuigen worden aangeboden. Wapens of replica's, alle niet ter zake doende antiquiteiten en grootmoeders spullen zijn niet toegestaan.